Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Сьогодні — останній день Різдвяного ярмарку на "Шуварі"

Новини компанії

Сьогодні — останній день, коли на ринку “Шувар” працює Різдвяний ярмарок. Біля терміналу «М’ясо та копченості» продають товари українських та іноземних виробників. Традиційно відвідувачі можуть придбати різноманітні святкові сувеніри, ялинки та інші речі, які допоможуть створити вдома святкову атмосферу.

viber image

Анна Бучацька вже третій поспіль продає товари на Різдвяному та Великодньому ярмарках:

“Зараз на Різдвяному ярмарку в нашому асортименті є скляні однотонні вироби від львівського виробника. Маємо й кольорові з малюнками, які створюють працівники Львівського скляного заводу. Гірлянди з Китаю, але я маю відповідні сертифікати якості, що відповідають українським нормам. Є дощик, який виробляється на Закарпатті з польської сировини. Він дуже пухнастий, гарний, має чудову якість. Також співпрацюю з виробниками пластмасових виробів, всі вони теж виготовляються на Закарпатті. Цього року дуже добре продаються вироби з дерева, у мене чоловік сам їх створює.

З 8 березня по 8 квітня триватиме Великодній ярмарок. Ми представляємо там свої товари вже не перший рік. Цього року Ви зможете вибрати віночки, різноманітні кошики та прикраси до них, буси, рушнички та багато-багато іншого. Ми співпрацюємо із закарпатськими виробниками, тобто вся продукція наша, українська.”

Слідкуйте за подіями на ринку “Шувар” на сайті. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ