Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Мед — Ваш смачний шлях до міцного імунітету

Новини компанії

 

Ви коли-небудь замислювалися про користь меду? Достатньо поглянути на його склад: вуглеводи, органічні кислоти та їхні солі, азотисті сполуки, мінеральні речовини, вітаміни та багато інших. Саме завдяки таким складовим обумовлюється лікувальна дія меду. Додайте його до свого раціону, щоб підвищити імунітет і зробити організм стійким до інфекцій!

Андрій займається бджільництвом і продає продукцію власного виробництва на ринку “Шувар”: “Ми з братом Миколою не тільки продаємо мед, але й самі його робимо. Це родинна справа, якою займаємося з дитинства. Спочатку бджільництво було як хобі, а потім ми підросли й зайнялися ним професійно. Приїжджаємо на ринок "Шувар" із Миколаївської області вже протягом 10 років, нам подобаються умови тут. У нас є всі необхідні документи, які підтверджують не лише якість, але й походження всіх товарів.

На “Шуварі” у нас можна придбати різну продукцію бджільництва: мед, пергу, прополіс, пилок, воскову міль, маточне молочко, трутневий гомогенат, забрус тощо. Маємо 120 вуликів, із ними зазвичай працює 5-6 людей. Особливість бджільництва у тому, що працювати потрібно переважно з квітня по жовтень. Протягом іншого часу можна або готуватися до літньої роботи, або відпочивати.

Раніше ми працювали на ринках Києва та Житомира, але потім спробували на “Шуварі” і тепер ми тут. Чим цікавий Львів і взагалі захід України, так це тим, що люди тут більше слідкують за своїм здоров’ям, вони намагаються вживати якомога більше натуральних продуктів. Одними з кращих є все ж таки продукти бджільництва. Переважно останнім часом беруть прополіс, адже завдяки йому можна вилікувати дуже багато захворювань. Також почала користуватися попитом воскова міль, бо не думаю, що є аналоги в аптеці. Продукція бджільництва не має побічних дій, тільки лише в когось є якась непереносимість певного компонента — тоді може виникнути алергічна реакція.”

Завітайте на майданчик ринку “Шувар”, щоб придбати смачний мед і інші продукти бджільництва. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ