Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Потіште своїх близьких м'ясними стравами

Новини компанії

Любителі м'ясного не можуть уявити собі життя без апетитного стейка, приправленого ароматними спеціями й посипаного зеленню. У м'ясі дуже багато білка  головного будівельного матеріалу нашого організму. Також воно містить безліч амінокислот, вітамінів, мінералів і жирів.  У терміналі “Свіже м’ясо” на оптовому ринку “Шувар” завжди великий вибір свіжої продукції.

Євген Карапінка займається продажем м’яса у магазині №16:

“На сьогодні в асортименті свинина, курка, яловичина, фарш, сало, всі необхідні субпродукти до холодцю та інших страв. Наприклад, можна придбати тушку курки чи окремі її частини. Поставники у нас різні, один із найбільш потужних — це Сколівський м’ясокомбінат. Із ним працюємо дуже давно, задоволені і ми, і клієнти. М’ясо завжди приходить свіже та якісне. Яловичину ми приймаємо від населення, узгоджуємо ціну, робимо обвалку тут на цеху та беремо товар на продаж.

Маємо декларацію виробника, яка підтверджує якість продукції. Щоразу, коли приходить нове м’ясо, наші ветлікарі слідкують за тим, щоб воно було безпечним. Я звітуюсь їм щодня. Ще не було випадків, коли доводилося повертати товар, бо все завжди свіже. У самого виробника туші теж проходять перевірку, обробку, тому неякісного м’яса у нас бути не може”.

Завітайте до терміналу “Свіже м’ясо”, щоб потішити своїх близьких м'ясними стравами. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ