Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Благодійність напередодні Великодніх свят

Новини компанії

      ТзОВ “РСП “Шувар” має широку щорічну соціальну програму.  Значні суми з року в рік виділяється на підтримку спорту та культури, багатодітних і малозабезпечених, хворих і неповносправних, громадських організацій і релігійних громад.

       Цей рік не став виключеням. Напередодні Світлого Воскресіння Христового вже десятий рік поспіль пройшла акція “Великодній кошик”. Понад 100 потребуючих мешканців Сихова отримали продуктові набори з пасочками від депутата Львівської міської ради Романа Федишина. Соціальні працівники Сихівського відділення соціальної допомоги вдома, патронажні медсестри Сихівського відділення Червоногог хреста, рада ветеранів, благодійні фонди від його імені допоможуть потребуючим відчути подих свята.

       Щороку Спільнота взаємодопомоги “Оселя” організовує Великодній сніданок для 400 безпитульних та потребуючих людей, щоб ніхто в цей день не відчував себе обділеним і самотнім. Роман Федишин, як і раніше, взяв на себе частину витрат.

        Двом громадським організаціям учасників АТО, що 11 квітня вирушають на Схід із Великодніми подарунками для наших захисників, ми також передали продукти. Впевнені, що наші воїни порадуються і смачній випічці, і домашнім стравам, і іншим смаколикам.

       Нехай Христове Воскресіння дарує усім нам світлі думки та надію й розвіє сумніви та смуток! Хай любов та добро наповнять наше життя! Радісних свят усім!

Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

 

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ