Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Дізнайтеся, що Вас чекає на фестивалі локальних продуктів "Повен Стіл"

Новини компанії

Фестиваль локальних продуктів "Повен Стіл" триватиме два дні 20-21 квітня 2018 року. Він проходитиме на ринку "Шувар" у м. Львів за адресою: вул. Хуторівка, 4-Б (перед магазином «Дідо»). У межах Фестивалю діятиме ярмарок, де можна буде придбати якісну продукцію і тим самим підтримати українського виробника цікавих продуктів.

В асортименті ярмарку — фермерські сири та молочні продукти; домашні ковбаси, паштети, копченості; хліб і випічка; різноманітні соуси, конфітюри та джеми; мед, десерти і солодощі, українські вина та наливки, настоянки та багато іншого. Ви зможете посмакувати улюбленими стравами та напоями, які виготовлені з локальних продуктів.

Окрім того, у програмі Фестивалю — #PastaParty для дітей від торгової марки «Сонцядар» (20 квітня, початок 15.00), дегустація українських вин і наливок та майстер-клас від сомельє Сергія Підгорного (21 квітня, початок 13.00) і чимало розваг. На гостей свята чекають майстер-класи з карвінгу та сервірування стола (21 квітня, початок о 14:30), масове частування локальних продуктів і розіграші призів.

Серед учасників ярмарки: 
фермери магазину "Дідо", смаколики від "Сонцядар", сиров’ялені делікатеси від  "Своїм" та "Шкварка", українська кава "Calileo" та "Eggo Coffee", продукти від «Українські в’ялені помідори», вишукані вина зі старовинних підвалів Закарпаття від Wine & Tales, солодощі від домашніх кондитерських "Piacere" та «LIQBERRY», випечений на дровах хліб, соуси "З гарбузового Раю" та "Боїм", наливки "Спотикачка", натуральні копчені ковбаски від «Баша Кухня», смаколики від «Arkmen Nuts» та багато інших смаколиків.

Ведучий Олександр Чернологов додасть святу емоцій. А ще у прямому ефірі радіо для хліборобів та хлібоїдів Agro FM буде описувати емоції, які вируватимуть на Фестивалі.

 Відкриття Фестивалю — 20 квітня о 10.00. Чекаємо на Вас!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ