Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

На "Шуварі" завершився курс тренінгів "Вчимося бізнесу"

Новини компанії

Усіх охочих започаткувати власну справу запрошували на безкоштовний курс тренінгів «Вчимося бізнесу».  Тренінги проходили з 11 до 22 червня 2018 року щодня протягом 10-ти днівна ринку "Шувар". Щиро вітаємо учасників із завершенням навчання та бажаємо успіхів і наснаги! Переконані, що вам вдасться застосувати знання на практиці та успішно втілити власні бізнес-проекти.

Юлія Виговська: “Цей курс ми проводимо з 2009 року, протягом усього часу він був видозмінений. Останні декілька років курс набув такого формату, яким він є зараз (сформувалися 10 основних тем). Учасники теж допомагали нам його вдосконалити, казали, що саме їх найбільше цікавить. Згідно цього ми й шукали відповідних фахівців. Так у нас з’явилися додаткові консультанти, крім основного тренера. Наприклад, своїми знаннями діляться спеціалісти з юриспруденції, бухгалтерського обліку, податкової тощо.

Перевага нашого тренінгу в тому, що ми даємо багато практичних знань. Зазвичай до нас приходять або зовсім новачки, або ті, хто добре знає лише теорію. Всі учасники залишаються задоволеними курсом і зазначають, що навчання було максимально ефективним і практичним. Ми будемо продовжувати проводити тренінги. Зараз залишається відкритим питання локації, адже ми намагаємося організувати навчання у різних місцях.”

Тренінги проходили вже для п'ятої групи учасників у 2018 році. Свою історію успіху учасникам розповів засновник групи компаній "Шувар" Роман Федишин. Курс тренінгів організовується та проводиться Управлінням економіки за кошти, передбачені на фінансування заходів "Програми сприяння розвитку підприємництва у м. Львів на 2017-2019 роки.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ