Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

У терміналі “Риба та морепродукти” є широкий вибір якісної продукції

Новини компанії

У терміналі “Риба та морепродукти” є широкий вибір якісної продукції. Кожен товар сертифікований, тому можна не перейматися за якість і безпечність. Одна з новинок - це анчоуси, вони мають багато корисних вітамінів і мінералів. У свіжому вигляді їх краще використовувати відразу, адже в період зберігання риба втрачає свої корисні та смакові якості. Максимальний час зберігання в холодильнику - 4 дні. Якщо анчоуси заморозити, то час збільшується до 90 днів. Запитуйте в магазинах терміналу!

Пані Марія продає рибу у магазині №5: “У моєму магазині широкий вибір риби з різних країн. Наприклад, є оселедець із Ісландії та Аргентини, тріска з Нової Зеландії. Є тунець із Південної Кореї, це дика морська рибка, вона дуже корисна, її можна давати навіть дітям. За структурою м’ясиста, схожа на скумбрію.

Хек із Аргентини йде з лускою, а той, що без неї, то це вже з Америки - він має більш м’яку структуру, за якістю трохи поступається, бо нижчого сорту. Аргентинський хек має хорошу структуру м’яса. Луску буде легше знімати, поки риба ще заморожена, для цього можна використати звичайну столову ложку.”

Завітайте до магазина №5 у терміналі “Риба та морепродукти”, щоб придбати якісну смачну рибу. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ