Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Підприємці ринку "Шувар" працюють із любов'ю до своїх клієнтів

Новини компанії

На ринку "Шувар" не просто бренди – за брендами стоять підприємці. Наприклад, Анна Комар власниця магазину №12 та бренду “Галицька колекція”, (термінал “Риба та морепродукти”):
“Працюємо на ринку “Шувар”, бо він в першу чергу для людей. От коли ти бачиш, що хочеш зробити для людей те, що й для себе, то тоді йдеш і робиш — і це виходить добре та якісно. Тому потрібно працювати, старатися. Але ж по-іншому зараз і не виходить.

На “Шуварі” велика та здорова конкуренція, всі стараються, працюють. Потрібно робити або найкраще, або...ніяк. Тож у нас на ринку всі найкращі. Так склалося по життю, що ми зупинилися на рибному терміналі. Коли спілкуєшся зі своїми клієнтами вже багато років, вони стають тобі близькими. Ти їх бачиш, ти з ними розмовляєш, ти знаєш їхнє життя. І коли вже вивчаєш людей, то не можна до них ставитися просто як до клієнтів. Ми порівнюємо себе з ними, чуємо їхні пропозиції, що би вони хотіли та як це бачать.

У нас є своя продукція — “Галицька колекція”. Сподіваємося, що поєднаємо там все найкраще, що є на Галичині. Будемо старатися, щоб воно йшло до людей. Наша мета: робити з любов’ю для Вас, бо інакше і не вдається.”

Завітайте до магазину №12 у терміналі "Риба та морепродукти"! Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ