Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Тарас Кузь презентував «Відкритий Кубок Львова» з гандболу

Новини спорту

Директор гандбольного клубу «Галичанка» Тарас Кузь презентував «Відкритий Кубок Львова», який запланований у нашому місті у другій частині серпня цього року.

Тарас Кузь зазначив, що турнір буде міжнародним і участь у ньому візьмуть професійні жіночі клуби як з України, так і з-за кордону. Велика ймовірність того, що участь у турнірі візьмуть команди з України, Білорусі, Азербайджану, Польщі, Румунії та Литви. Турнір матиме назву HANDBALL LVIV OPEN CUP 2019. Усі матчі турніру відбуватимуться у палаці спорту «Галичина».

Сьогодні, 16 січня, 45 організацій у великій сесійній залі Львівської міської ради презентували свої проекти. 11 організацій отримали подяки за високий організаційний рівень турнірів у 2018 році.

P.S. Програма «Відкриті кубки Львова» – це конкурс на здобуття фінансової підтримки та співфінансування заходів спортивних федерацій на території м. Львова та Львівської області чи офіційно визнаних місцевих осередків Всеукраїнських федерацій з офіційно визнаних в Україні видів спорту.

Метою програми є стимулювання розвитку та популяризація фізичної культури та спорту у м. Львові, збільшення кількості спортивно-масових заходів, забезпечення підтримки спортивних федерацій в організації та проведенні відкритих кубків м. Львова через надання їм фінансової підтримки на проведення спортивно-масових заходів з офіційно визнаних в Україні видів спорту на умовах співфінансування.

Переможці програми визначатимуться за рішенням конкурсної комісії та отримуватимуть фінансову підтримку на проведення «Відкритих кубків Львова» за видами спорту у розмірі до 100 000 грн. на захід-якщо організація подається на конкурс вперше і до 250 000 грн. на захід-якщо організація має досвід проведення таких заходів у попередні роки, але не більше 80% від загальної суми кошторису проведення заходу. Умовою співфінансування є власний внесок громадської організації у розмірі не менше 20% загальної кошторисної вартості заходу.

Реалізація програми на всіх етапах супроводжуватиметься обов`язковим висвітленням у засобах масової інформації, а реалізація спортивно-масових заходів у рамках програми супроводжуватиметься обов`язковою онлайн відеотрансляцією.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ