Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Вразьте друзів своїм кулінарним талантом — приготуйте курятину від ТМ "Наша ряба"

Новини компанії

Підприємці ринку “Шувар” завжди турбуються про те, щоб надати своїм клієнтам гарний сервіс і запропонувати широкий асортимент. Наприклад, у терміналі “Свіже м’ясо” представлене куряче м’ясо від різних українських виробників. Серед них — і відомий бренд “Наша ряба”. Курка виготовлена за найвищими стандартами якості. Кожна партія курятини “Наша ряба” проходить лабораторний контроль на всіх етапах виробництва.

Пані Марія працює у магазині №4 (термінал “Свіже м’ясо”):

“У нашому магазині “Наша ряба” з курячого м’яса є: ціла тушка, стегно, філе, четвертинка (лапка з хребтом), окорок (лапка без хребця), гомілка, крило. Це рідкість, коли у магазинах продається крило “двієчка” те, яке йде без задньої кінцівки. А у нас ви зможете його придбати. 

Також у продажу маємо субпродукти: печінку, шию, серце (зазвичай очищене), шлуночок. Є фарш власного помелу. Лише у магазині “Наша ряба” продається плечова частина курки та, яка йде від крила. У нашої продукції доступна ціна. Щодня відбувається завіз: стараємося, щоб м’ясо та субпродукти завжди були в асортименті. Ласкаво просимо до нашого магазину!”

Вразьте друзів своїм кулінарним талантом — приготуйте курятину! Завітайте до магазину №4 у терміналі “Свіже м’ясо”, щоб придбати смачне куряче м’ясо від бренду “Наша ряба”. Вся продукція якісна та безпечна. Щоб переконатися в цьому, питайте у продавців про експертний висновок державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ