Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Оптовий ринок сільськогосподарської продукції `Шувар` почав вакцинувати працівників та підприємців від COVID-19

Новини компанії

Минулого тижня Міністерство охорони здоров’я оголосило, що компанії, які мають у своєму штаті понад 50 охочих вакцинуватися, можуть подати заявку на колективне щеплення проти коронавірусу. ОРСП «Шувар» одними з перших у бізнес-середовищі зібрали людей для вакцинації. І вже 150 працівників та підприємців ринку отримали вакцину.

 

«В команді ринку «Шувар» більше 240 працівників, декілька тисяч  підприємців щодня продають якісну продукцію. Саме тому безпека – наш головний пріоритет. Ми одними з перших почали тестування серед персоналу та підприємців. А сьогодні, коли з’явилася можливість вакцинувати команду Шувару, ми одразу ж запустили цей процес. 150 людей вже отримали щеплення і це лише початок. Впевнений, що за нашим прикладом піде вся бізнес-спільнота і ми зможемо швидше подолати пандемію Covid-19»,- каже Іван Федишин, директор ОРСП «Шувар».

 

РСП «Шувар» – перший в Україні і наймасштабніший в Західному регіоні оптовий ринок сільськогосподарської продукції. Цього року компанія святкує 30 років з моменту заснування.

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ