Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Перемоги `Шувару` у 2021 році

Новини компанії

Родина "Шувар" – це не тільки про бізнес, підприємливість, фінансовий успіх, чи продуктову безпеку. Це також і про особистісний, творчий та спортивний успіх окремих членів Shuvar’s Family, чи колективів, які вони творять. Фактично кожен з нашого товариства добився чогось вагомого, але є такі, які мають особливі досягнення. Про них – у цьому дописі про перемоги "Шувару" у 2021 році і тих, хто їх творив.

Тетяна Поляк – капітан гандбольного клубу "Галичанка"
"Галичанка" – семиразовий чемпіон гандбольної суперліги та єдиний представник України у жіночих єврокубках.

Що команді вдалось досягнути цього року? Які перемоги найбільш знакові?

Сезон 2020/2021 видався важким, але багатим на здобутки. Ми перемогли у Чемпіонаті України, у Кубку і Суперкубку! Пройшли до 1/4 Єврокубку, що вже є хорошим результатом. Зараз, у сезоні 2021/22, стараємось пройти ще далі! Наразі вже пробились до 1/8 Єврокубку.

В чому секрет успіху "Галичанки"?

Наш секрет успіху в тому, що ми є однією великою сім’єю, де кожен стоїть один за одним і підтримує у всьому! Можна сказати, ми є сильним кулаком, який пробиває всі труднощі, всі перепони, що стають перед нами.

Ми часто вживаємо термін "Родина Шувар" або Shuvar`s Family? Що це означає для вас?

Родина "Шувар" - це наша опора, яка завжди допомагає і дає великий поштовх у розвитку нас, як особистостей, в спорті і у житті!

 

Максим Прихідько – переможець національного відбору премії шеф-кухарів Bocuse D’or
Вже близько трьох років працює шеф-кухарем у гастрономічному просторі Pro100 HUB на "Шуварі".

11 жовтня переміг у національному відборі Bocuse d’Or Ukraine 2021. Це найпрестижніший у світі кулінарний конкурс серед шеф-кухарів. Тепер вирушить представляти Україну на Європейському Фіналі у Будапешті у березні 2022.

Які були складники вашого успіху?

Підготовка та прагнення ставати кращим. Найбільшим було прагнення, а наступним підготовка і приділення цьому конкурсу свого максимального часу.

У березні представлятимете вже не Львівщину а цілу Україну на європейському фіналі. Як виглядає підготовка до таких подій?

Перш за все ми вже її розпочали. Адже залишилось всього лиш три місяці до конкурсу. Підготовка проходить у декілька етапів: спочатку ми працюємо над кожним гарніром та продуктом окремо, бо у нас є завдання притримуватись локальності та сезонності продуктів, показати автентичність нашої кухні. Потім складаємо все воєдино на тарілку і коли у смаковій гамі нас все задовольняє, тоді вже відпрацьовуємо на час. Адже у нас є чіткий таймінг – п'ять з половиною годин, за які ми маємо встигнути приготувати 14 порцій кожної страви. Жодних заготовок із собою ми не можемо мати, то ж потрібно виконати багато процесів, щоб перетворити свіжі продукти на високу кухню.

Ми часто вживаємо термін "Родина Шувар” або Shuvar’s Family, що це означає для вас?

Цей термін викликає у мене відчуття домашньої атмосфери, сім’ї, всі члени якої допомагають та підтримують один одного в різних моментах.

 

Андрій Сенчишин – здійснив сходження на гору Аннапурна у Непалі
З 2010 року працює на "Шуварі" оператором охоронних сигналізацій та відеоспостереження.

Побував у базовому таборі гори Аннапурна у Непалі, який розташований на висоті 4130 метрів над р. м. Сходження здійснював з 10 по 24 квітня 2021 року.

Як розпочалась ваша любов до походів у гори?

Після університету я пішов в армію і мене відправили на два роки у Забайкалля. Одного разу на вихідні ми поїхали з колегами-офіцерами відпочивати з наметами на Байкал. Мені настільки сподобався такий активний вид відпочинку, що я досі його практикую.

Скільки часу займала підготовка до базового табору Аннапурни в Непалі?

Своє сходження я планував ще у 2019 році, але, на жаль, закрились кордони через COVID-19, тому прийшлось перенести на 10 квітня цього року. Відповідно часу було достатньо для підготовки. Моя підготовка складалась з періодичних походів у Карпати, а також виконанням зарядки, особливо виконанням вправ на ноги.

Ми часто вживаємо термін "Родина Шувар" або Shuvar`s Family, що це означає для вас?

Я більше звик вживати слово "колектив". Бо ще з університету мене навчили, що колектив повинен бути єдиним та працювати над завданням, які ставляться перед ним. Колектив, так само як сім’я, повинен працювати пліч-о-пліч заради спільної мети.

 

Віталій Ступак – переплив  Ла-Манш
Лікар-масажист, який практикує на "Шуварі" з 2006 року.

20 серпня переплив Ла-Манш, що вважається одним із найскладніших запливів у світі – 56 кілометрів відкритої води ,які йому вдалося подолати приблизно за 14 годин. Свою перемогу присвятив 30-річчю Незалежності України.

Як вдається поєднувати роботу, сім'ю та спорт. Адже такий результат вимагав дуже серйозної підготовки?

Ну я маю клона, тому і все встигаю. Жартую! Насправді в мене просто є велике бажання, мета та мрія чогось досягнути.

Можливо є певні покрокові дії, які допомогли вам досягнути такого результату?

В мене вже виробився певний режим, якого я дотримуюсь вже довгий час. Зранку приходжу на роботу та працюю, потім їду 45 кілометрів на озеро, там плаваю три години і після цього знову їду на роботу. Ввечері знову я їду в басейн, ще плаваю, а тоді вже додому відпочивати.

Ми часто вживаємо термін "Родина Шувар" або Shuvar`s Family? Що це означає для вас?

Я відчув себе частинкою однієї великої сім’ї і мені це надзвичайно приємно.

 


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ