Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Бізнес для бізнесу: на ринку “Шувар” запустили кабінет консультацій для підприємців

Новини компанії

 Гуртовий ринок сільськогосподарської продукції “Шувар” спільно з ГУ ДПС у Львівській області розпочали проєкт консультаційного кабінету для підприємців. Тут фахівці податкової пояснюють усі процеси щодо РРО (касових апаратів), які з 1 січня мають бути встановлені в більшості підприємців.

 

З 1 січня 2022 року вступили в силу нові законодавчі норми, які розширили перелік підприємців, які повинні мати РРО або ПРРО. На ринку “Шувар” працюють понад 750 підприємців, а тому в компанії створили консультаційний кабінет, де пояснюють усі податкові нововведення.

 

“Ринок “Шувар” як відповідальний бізнес веде прозору діяльність та сплачує усі податки. За що неодноразово був нагороджений на рівні держави. Зараз, коли в дію вступив закон, що забов’язує встановлювати касові апарати, ми закликаємо усіх дотримуватися вимог законодавства. Наша компанія за чесний та відповідальний бізнес і ми хочемо, щоб поруч були партнери, які поділяють такі цінності.

Але партнерство це і взаємодопомога також. Тому в свою чергу ринок “Шувар” залучає спеціалістів, які готові допомогти та роз’яснити нововведення аби всі підприємці чітко розуміли свої права та можливості”,- зазначає директор ринку “Шувар” Іван Федишин

 

Кабінет був створений у партнерстві з Державною податковою службою Львівщини.

Начальник ГУ ДПС у Львівській області Ігор Комендат, наводить приклад, що для тих підприємців, які вирішили використовувати власні гаджети та скористатися безкоштовним програмним забезпеченням, жодних додаткових витрат не передбачається. 

Фіскальний чек у паперовому вигляді для тих суб’єктів господарювання, що застосовують ПРРО, надавати покупцю не обов’язково.

 

 «Ринок «ШУВАР» є сумлінним платником податків, щороку відзначається податковою службою Львівщини, як один з найкращих на теренах області як за обсягами сплати податків та прозорих відносин з найманими працівниками, так і за відсутністю порушень податкового законодавства.  Результатом нашого спільного проекту буде обізнаність підприємців»,- каже Ігор Комендат.

 

Гуртовий ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» розміщено у Львові на площі понад 20 гектарів площі. Тут представлено понад 30 000 унікальних товарних позицій за напрямками: овочі/фрукти, риба, м’ясо, бакалія та квіти. Понад 1,4 мільйони клієнтів щороку відвідують ринок для закупівлі.


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ