Зателефонуйте нам

+38 (032) 295-36-36+38 (096) 532-10-78
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора.

Облаштували додатковий автоматичний виїзд із ринку на проспект Святого Івана Павла ІІ.

Новини компанії

Шановні клієнти!

Розпочинємо робочий тиждень повідомленням про чергове оновлення на ринку «Шувар». Для того, щоб скоротити час очікування на виїзді та зменшити транспортне навантаження в пікові години закупівлі, ми облаштували додатковий автоматичний виїзд із ринку на проспект Святого Івана Павла ІІ.

Це вже третій автоматичний виїзд, призначений для користування клієнтами ринку. Нагадаємо - три із п’яти в’їздів на ринок вже декілька років теж працюють в режимі самообслуговування.

Правила користування дуже прості – поповнюйте свою карту клієнта, скануйте її на в’їзді та витрачайте мінімум часу на оплату. Якщо ж у вас немає картки клієнта, отримуйте чек та оплачуйте його будь-яким зручним для вас способом – на виїзді касиру, через платіжні термінали, які встановлені на ринку або ж скануйте QR code на чеку та оплачуйте Online. Для того, щоб виїхати потрібно лише декілька секунд, щоб відсканувати чек або картку клієнта.

Ми цінуємо кожного із покупців та стараємося робити все необхідне, щоб подбати про ваш комфорт під час перебування на закупах.

Стежте за нашими офіційними сторінками та у випадку будь-яких питань, звертайтеся на гарячу лінію ринку 096 532 10 78. Дякуємо за довіру всім нашим клієнтам та запрошуємо на #ЗакупиНаШуварі!


інші новини розділу

вхід у кабінет

Забули пароль?

Немає акаунту?

зареєструватись

РЕЄСТРАЦІЯ